Välj antal och gör sedan din förfrågan direkt till oss så hör vi av oss så fort som möjligt.

CATERING SOLNA

Ditt val av libanesisk catering i Solna

 


 

Varmt välkommen till oss på Golden Kitchen i Solna! För oss är matlagning en passion. Det libanesiska köket erbjuder ett stort, delikat utbud av olika rätter, vilket passar utmärkt för catering. Beställer du catering av oss kan du förvänta dig att evenemanget blir ordentligt mycket trevligare, då hjärtat i libanesisk matlagning ligger i gemenskapen. 

För god mat och service – besök vår restaurang eller beställ catering till ditt evenemang. 

MENY 1 (minst 10 pers) - 199kr

Denna introducerande menyn tar dig på upptäcktsfärd till Libanons smakrika kök genom att presentera dess mest traditionella delikatesser. Förvänta dig en äkta smak av libanesiska specialiteter, däribland den krämiga hummusen, kryddiga mhamaran, krispiga falafeln och nybakade pitabrödet.

Hummus ( Kikärtsröra) vegan/glutenfritt

Mhamara ( Ajvar röra) vegan

Baba Ghanough ( Aubergineröra) vegan/glutenfritt

Labne ( Kryddad yoghurt )

Tabbole ( Persilja & Tomatsallad ) vegan

Falafel (Friterade bönbollar) vegan

Jawaneh ( Kycklingvingar) /glutenfritt

Sambosak ( Köttfärspiroger)

Fatajer ( Spenat piroger) vegan

Rakakat ( Ostrullar) vegetarisk

Kibbe ( Nötfärs fyllda vetebullar)

Pitabröd

MENY 2 (minst 10pers) - 250kr

Som en kompletterande version av den första menyn, innebär meny 2 ett rikare urval av rätter baserade på kött. Du får en djupare förståelse för Libanons kök och får pröva rätter som shish kafta, fatayer, batata och mycket mer.

Hummus ( Kikärtsröra)

Mhamara ( Ajvar röra)

Baba Ghanough ( Aubergineröra)

Labne ( Kryddad yoghurt)

Tabbole ( Persilja & tomatsallad )

Falafel (Friterade bönbollar) vegan

Jawaneh (Kycklingvingar)

Shish kafta (Kebab spett)

Taook (Kycklingspett)

Batata (Klyftpotatis)

Sambosak ( Köttfärspiroger)

Fatajer (Spenat piroger)

Rakakat (Ostrullar)

Kibbe ( Nötfärs fyllda vetebullar)

Pitabröd

MENY 3 (minst 10 pers) - 370kr

Denna mer exklusiva meny är det ultimata valet för sällskapet som vill uppleva det libanesiska köket fullt ut. Denna meny, med sitt breda urval av rätter och högkvalitativa ingredienser, utlovar en mångfacetterad och rik kulinarisk upplevelse. Njut av scampi och marinerade kronärtskockor, falafel och tarator djej.

Hummus ( Kikärtsröra)

Mhamara ( Ajvar röra)

Baba Ghanough ( Aubergineröra)

Tarator Djej ( Kycklingröra)

Labne ( Kryddad yoghurt)

Tabbole ( Persilja & Tomatsallad )

Fattosh ( Grönsakssallad med friterad bröd)

Ardishouke ( Marinerade Kronärtskockor)

Halloumi ( Friterad Halloumi)

Scampi (stekta tigerräkor)

Jawaneh (Kycklingvingar)

Shish Kafta (Kebab spett)

Taook (Kycklingspett)

Batata ( Klyftpotatis)

Falafel(friterade bönbollar)

Sambosak ( Köttfärspiroger)

Fatajer (Spenat piroger)

Rakakat (Ostrullar)

Kibbe ( Nötfärs fyllda vetebullar)

Pitabröd

VEGETARISK MENY (minst 10 pers) - 230 kr

En sann fröjd för vegetarianer. Denna meny hyllar det gröna köket med smakrika och omsorgsfullt tillagade vegetariska rätter. Prova en mångfald av rätter som friterad falafel, spenatfyllda piroger, baba ganoush och fräsch tabbouleh. Det är det perfekta valet för att förstå de vegetariska aspekterna av det libanesiska köket.

Hummus ( kikärtsröra)

Mhamara ( ajvaröra)

Baba G ( aubergineröra)

Tabbole ( persilje&tomat sallad )

Fattosh ( grönsakssallad med friterad bröd)

Arnabit (Friterade blomkål)

Fatayer (Spenat piroger)

Fatayer zeiton (Oliv piroger)

Falafel

Burgul

Haricot verts gryta med tomatsås

Rakakat ( ostrullar)

Halloumi ( friterad halloumi)

Beställ libanesisk catering till Solna!

Beställ nu!

  När du klickar på ”Skicka”, ger du automatiskt ditt godkännande (samtycke) till att vi lagrar dina uppgifter.

  Vad kan du förvänta dig?

  Sedan 1980-talet har vår restaurang i Spånga varit en plats där tusentals gäster fått njuta av vår mat. Se referenser för att få en glimt av vår verksamhet. Den främsta ambitionen har varit att säkerställa en angenäm matupplevelse för varje gäst, vilket bland annat är möjligt tack vare våra kockars engagemang i köket och deras användning av färska ingredienser. Vare sig du väljer att äta på vår restaurang i Spånga eller utnyttjar vår cateringtjänst, lovar vi en god måltid levererad med effektivitet.

  För att vi ska kunna leverera den bästa möjliga servicen, uppskattar vi om ni hör av er några arbetsdagar före ert evenemang. Vi försöker vara flexibla och kan möjligen hantera mer brådskande beställningar beroende på vår nuvarande arbetsbelastning. Observera att många av våra cateringmenyer har ett minimikrav på 10 personer per beställning.

  Libanesiska köket - en sammanfattning

  Det libanesiska köket speglar landets rika historia och kulturarv. Det kännetecknas av en mångfald av olika rätter, en förkärlek för färska ingredienser och en stark känsla för samhörighet. Att njuta av en libanesisk måltid görs bäst tillsammans med nära och kära.

  Proteinrika rätter har en framträdande roll i libanesisk matlagning. Populära val som falafel, shish kafta (grillade kebabspett) och jawaneh (marinerade kycklingvingar) serveras ofta med ett utbud av smårätter, däribland pitabröd, labneh (kryddig yoghurt) och friska sallader.

  För den som föredrar milda måltider är det libanesiska köket ett utmärkt alternativ. Här ligger fokus på harmoniskt balanserade rätter, snarare än på hetta. Kryddningen är omsorgsfullt sammansatt för att framhäva varje måltids unika karaktär. Klassiska kryddor som sumak, koriander och mynta används flitigt för att skapa en distinkt smakupplevelse, medan olivolja, vitlök och citron utgör basen i många rätter. Baklavan är ett exempel på efterrätt.

  Våra meze-rätter

  När du beställer catering hos oss är det meze-rätter du beställer. Ett stort utbud av olika smårätter, som antingen fungerar som aptitretare eller fullständiga måltider. Ät tillsammans, blanda, prova, smaka och njut!

  “Meze” härstammar från persiskans “maza” som närmast kan översättas till “att smaka”. Det är precis vad du kommer vilja göra, när alla kulinariska rätter ställs inför dig. Falafel, hummus, tabbouleh, mhammara, fatajer, labne, baba ganoush, taook är bara ett axplock av det stora utbud av meze-rätter som vi har att välja mellan. Tillsammans skapar de en mycket god bild av det libanesiska köket, där det också finns något för alla att njuta av.

  Vegetariska och köttbaserade alternativ

  Det libanesiska köket är en perfekt balans av vegetariska rätter och de baserade på kött. Köttets viktiga roll framhävs under högtider och festligheter med rätter som shish kafta (kebabspett), kibbeh (köttfärsfyllda vetebullar) och jawaneh (kycklingvingar), vars goda smaker nås genom omsorgsfull marinering och kryddning. Köttet är inte bara uppskattat för sin smak utan även för att det skapar en behaglig kontrast i smak och konsistens, särskilt i meze, där det kompletteras med en variation av vegetariska alternativ.

  Å andra sidan stjäl de vegetariska rätterna verkligen showen i det libanesiska köket, med en mängd val som hummus, baba ghanough, fattoush och falafel som visar på grönsakernas potential. Våra menyer är särskilt utformade för att erbjuda en symfoni av smaker som passar alla, från de med specifika kostbehov till de som bara uppskattar god mat.

  Flexibilitet

  En fördel av att beställa catering från Golden Kitchen är flexibiliteten. Hos oss kan du anpassa mängden rätter efter mängden gäster, tack vare våra olika cateringmenyer. Ni kan också önska om någon rätt ska tas bort, med anledning av preferens eller allergi. Hämta maten hos oss eller bestäm tidpunkt då du vill ha maten levererad, så kommer vi. Vid behov ordnar vi också servering av maten, vart du än befinner dig i Solna.

  Professionell catering i Solna

  För kvalitativ mat och service – beställ catering från Golden Kitchen i Solna! Det libanesiska köket är känt för sin mångsidighet, särskilt när det kommer till dess meze-urval, vilket gör det till ett idealiskt val för catering till stora sammankomster. När du väljer oss kan du förvänta dig exemplarisk service och vänlig personal, samt punktlig leverans av din beställning.

  Tveka inte att nå ut till oss om du har frågor eller om du vill göra en beställning!

  Glöm inte att boka ett bord i förväg!

  Boka bord