Välj antal och gör sedan din förfrågan direkt till oss så hör vi av oss så fort som möjligt.

CATERING BROMMA

Smakrik libanesisk catering i Bromma

 


 

Välkommen till oss på Golden Kitchen – ditt val av libanesisk catering i Bromma! Njut av prisvärda meze-rätter, för små och stora sällskap. Här finns något för alla – falafel, hummus, taook, piroger, tabbouleh och mycket mer. Anpassa cateringmenyer efter sällskapets preferenser och behov, vi vill vara flexibla!

Beställ långt i förväg eller några dagar innan. Hör av er i formuläret längst ner på sidan för mer information! 

MENY 1 (minst 10 pers) - 199kr

Denna basmeny erbjuder en grundläggande smakresa till Libanons kulinariska landskap, då den betonar klassiska och populära rätter. Den erbjuder en okomplicerad men genuin smak av landets gastronomi. Upptäck genuint lagad hummus, mhamara, falafel, pitabröd och andra favoriter.

Hummus ( Kikärtsröra) vegan/glutenfritt

Mhamara ( Ajvar röra) vegan

Baba Ghanough ( Aubergineröra) vegan/glutenfritt

Labne ( Kryddad yoghurt )

Tabbole ( Persilja & Tomatsallad ) vegan

Falafel (Friterade bönbollar) vegan

Jawaneh ( Kycklingvingar) /glutenfritt

Sambosak ( Köttfärspiroger)

Fatajer ( Spenat piroger) vegan

Rakakat ( Ostrullar) vegetarisk

Kibbe ( Nötfärs fyllda vetebullar)

Pitabröd

MENY 2 (minst 10pers) - 250kr

Meny två kompletterar den första menyn genom att införliva en större variation av rätter baserade på kött, vilket ger en mer omfattande bild av det libanesiska köket. Få en förstärkt smakprofil med ytterligare meze-rätter. Pröva shish kafta, fatayer, batata och flera andra delikatesser.

Hummus ( Kikärtsröra)

Mhamara ( Ajvar röra)

Baba Ghanough ( Aubergineröra)

Labne ( Kryddad yoghurt)

Tabbole ( Persilja & tomatsallad )

Falafel (Friterade bönbollar) vegan

Jawaneh (Kycklingvingar)

Shish kafta (Kebab spett)

Taook (Kycklingspett)

Batata (Klyftpotatis)

Sambosak ( Köttfärspiroger)

Fatajer (Spenat piroger)

Rakakat (Ostrullar)

Kibbe ( Nötfärs fyllda vetebullar)

Pitabröd

MENY 3 (minst 10 pers) - 370kr

Den här menyn är den mest omfattande och erbjuder en rik blandning av rätter, inklusive exklusiva alternativ som scampi och marinerade kronärtskockor. Genom att tillföra ytterligare rätter och finare ingredienser levererar denna meny en förtjusande lyxig upplevelse. Den ger en fullständig representation av det libanesiska köket.

Hummus ( Kikärtsröra)

Mhamara ( Ajvar röra)

Baba Ghanough ( Aubergineröra)

Tarator Djej ( Kycklingröra)

Labne ( Kryddad yoghurt)

Tabbole ( Persilja & Tomatsallad )

Fattosh ( Grönsakssallad med friterad bröd)

Ardishouke ( Marinerade Kronärtskockor)

Halloumi ( Friterad Halloumi)

Scampi (stekta tigerräkor)

Jawaneh (Kycklingvingar)

Shish Kafta (Kebab spett)

Taook (Kycklingspett)

Batata ( Klyftpotatis)

Falafel(friterade bönbollar)

Sambosak ( Köttfärspiroger)

Fatajer (Spenat piroger)

Rakakat (Ostrullar)

Kibbe ( Nötfärs fyllda vetebullar)

Pitabröd

VEGETARISK MENY (minst 10 pers) - 230 kr

Det libanesiska köket är verkligen ett litet himmelrike för vegetariska smaker. Denna meny bjuder på noggrant tillagade rätter som falafel, spenatfyllda piroger, baba ganoush, tabbouleh och fler. Denna meny är idealisk för att utforska kökets vegetariska mångfald.

Hummus ( kikärtsröra)

Mhamara ( ajvaröra)

Baba G ( aubergineröra)

Tabbole ( persilje&tomat sallad )

Fattosh ( grönsakssallad med friterad bröd)

Arnabit (Friterade blomkål)

Fatayer (Spenat piroger)

Fatayer zeiton (Oliv piroger)

Falafel

Burgul

Haricot verts gryta med tomatsås

Rakakat ( ostrullar)

Halloumi ( friterad halloumi)

Beställ libanesisk catering i Bromma!

  När du klickar på ”Skicka”, ger du automatiskt ditt godkännande (samtycke) till att vi lagrar dina uppgifter.

  Effektiv och kvalitativ catering

  Vår restaurang i Spånga har sedan 80-talet stolt serverat tusentals belåtna kunder. Utforska gärna våra referenser. Vårt huvudsakliga uppdrag är att försäkra att varje besökare får en trevlig matupplevelse, tack vare våra kockars hängivenhet till matlagning och ständiga val av fräscha ingredienser. Oavsett om du väljer att avnjuta vår mat på plats i Spånga eller ta del av vår cateringtjänst, garanterar vi en god och effektiv måltid.

  För att säkerställa så god service som möjligt får ni gärna kontakta oss några arbetsdagar innan eventet, mer akuta beställningar kan vi eventuellt ta emot, beroende på den rådande arbetsbelastningen. Många av våra cateringmenyer kräver en beställning för minst 10 personer. 

  Vår entusiasm för matlagning genomsyrar varje aspekt av vår verksamhet, och vi siktar på att ständigt överträffa dina förväntningar, med vår eminenta service och kvalitativa matlagning.

  Det libanesiska köket

  Libanesisk matlagning är en reflektion av landets rika historia och kulturella arv. Dess egenskaper kännetecknas av dess diversitet, hängivenhet till färska ingredienser och betoning på gemenskap. En libanesisk måltid är mer än bara mat, det är en social händelse där delande och gemenskap är av största vikt.

  Proteinernas framträdande roll består i signaturrätter som falafel, krispiga bönbollar, och en rad köttbaserade specialiteter. Favoriter som shish kafta (grillade kebabspett) och jawaneh (marinerade kycklingvingar) kompletteras vanligtvis av ett urval av smårätter som pitabröd, labneh (kryddad yoghurt) och fräscha sallader.

  Om du är känslig för stark mat är det libanesiska köket ett säkert val. Fokus ligger på välsmakande och välbalanserade rätter, snarare än hetta. Kryddorna är noggrant kombinerade för att förhöja varje enskild måltid.

  Typiska kryddningar inkluderar en rik blandning av örter som sumak, koriander och mynta, vilka tillsammans skapar en unik smakprofil. Olivolja, vitlök och citron är också grundläggande ingredienser. Måltiden avrundas ofta med söta läckerheter som den utsökta baklavan.

  Meze-rätter

  Meze härstammar från det persiska ordet ”maza”, vilket översätts till ”att smaka”. Detta kulinariska koncept handlar om en serie små rätter som antingen tjänar som aptitretare eller en fullständig måltid. Meze kan jämföras med det svenska smörgåsbordet, och erbjuder en mängd smakrika val. Bland annat finner man hummus, mhamara (en kryddig paprikaröra), baba ghanough (en smakrik aubergineröra), och tabbouleh (persilje- och tomatsallad).

  När du väljer någon av våra cateringmenyer erbjuder vi dig en meze-upplevelse. Detta innebär ett rikligt urval av trevliga små rätter som är perfekta att dela med vänner och familj!

  Kött från grillen

  Kött är en betydande del av det libanesiska köket. Dess närvaro är särskilt framträdande under högtider och festligheter. Rätter som shish kafta (kebabspett), kibbeh (köttfärsfyllda vetebullar) och jawaneh (kycklingvingar) är populära köttbaserade val. Köttet marineras och kryddas noga för att uppnå en fulländad smakupplevelse.

  I det libanesiska köket används kött inte bara för dess smak utan även för att skapa en harmonisk kontrast i smak och konsistens. Detta är särskilt märkbart i meze, där köttiga rätter ofta kompletteras med vegetariska alternativ. Våra cateringmenyer är särskilt utformade för att erbjuda en jämn balans mellan vegetariska och köttbaserade rätter, varje rätt noggrant kombinerad med passande såser för en komplett måltidsupplevelse.

  Den vegetariska aspekten

  Libanesisk mat är en sann fröjd för vegetarianer, med ett rikt utbud av rätter. Även om kötträtter är närvarande i det libanesiska köket, så är det de vegetariska rätterna som verkligen står i centrum. Dessa inkluderar delikatesser som hummus, baba ghanough, fattoush, sumak, falafel, rakakat, fatayer och arnabit.

  Detta kök visar med stolthet hur enkla ingredienser kan omvandlas till utsökta kulinariska mästerverk, som grönsaker. För er med särskilda kostbehov, oroa er inte – vår meny erbjuder ett stort utbud av alternativ för att tillfredsställa alla smakpreferenser och allergiska personer.

  Catering i Bromma - vad kan du förvänta dig?

  När du beställer catering från oss i Bromma kan du förvänta dig ett effektivt och tillfredsställande resultat. Det libanesiska köket, med sina meze-rätter, är särskilt flexibelt och delikat, vilket passar utmärkt för stora beställningar för ett stort antal människor. Du kan förvänta dig god service och trevlig personal, med mat som levereras vid utsatt tidpunkt.

  Kontakta oss om du har några frågor, eller om du vill beställa!

  Glöm inte att boka ett bord i förväg!

  Boka bord